Even voorstellen

Een nieuw gezicht binnen CleanAir by Baker die we graag aan u willen voorstellen;

Hans van de Vis; accountmanager voor regio West-Nederland

“Na mijn opleiding Voedingsmiddelentechnologie ben ik begonnen als microbiologisch analist. Na 10 jaar ervaring opgedaan te hebben bij een aantal laboratoria werd het tijd voor wat anders. Doordat ik als laborant verantwoordelijk was voor het apparatuur beheer, sprak ik ook vaak met accountmanagers, wat mij een enorm interessant beroep leek. Door de grote vraag naar accountmanagers met praktijkervaring in een laboratorium kon ik de overstap vlot maken.

Na 3 jaar als accountmanager te hebben gewerkt bij 2 verschillende bedrijven wilde ik mijn technische kennis meer gaan benutten. Met 1 telefoontje nodigde ik mezelf uit om nader kennis te maken met CleanAir by Baker en werd het vervolg al snel geschiedenis!

Doordat CleanAir by Baker sinds 1 januari een nieuwe koers is gaan varen is het voor mij een zeer interessant bedrijf om voor te werken. De mensen hier zijn meer dan gedreven om de focus weer bij klantcontact te leggen. Dat aspect spreekt mij zeer aan en is in combinatie met de technische kant van de laminaire flow kasten de ultieme uitdaging.

Om een goede kennis van de producten te krijgen en een volledig beeld van de totale organisatie heb ik de eerste weken meegewerkt met de afdeling productie en service. Erg interessant om een kijkje te nemen in wat de praktijk nu brengt bij het bouwen, installeren en service verlenen aan de diverse flow banken die CleanAir by Baker produceert en levert.

Vanaf heden ga ik samen met collega Gregor Holdampf op pad om kennis te maken met de diverse relaties in de regio.

Uiteraard hebben accountmanagers naast werk ook een sociaal leven; dit probeer ik in te vullen met hardlopen, squashen, longboarden, in de winter snowboarden en drone vliegen.

Hopelijk zien we elkaar binnenkort om nader kennis te maken.”

 

« Ga terug naar Nieuws

Nieuwsbrief

Ik wil graag op de hoogte blijven van CleanAir by Baker nieuws. Voeg mijn mailadres toe aan de mailinglijst.

Even voorstellen; Hans van de Vis