Even voorstellen

Mijn naam is Thijs van den Dungen, 47 jaar en ik woon in Son en Breugel. Op 1 september begin ik als International Business Development Manager CleanAir by Baker.

De afgelopen 15 jaar heb ik gewerkt als Area Sales Manager en Projectadviseur bij  2 laboratoriuminrichters die zich bezighouden met het inrichten van laboratoria en onderwijs.

Toch ligt mijn hart vooral ligt bij de medische apparatuur. Met name omdat ik daarmee veel nauwer en directer betrokken ben bij de onderzoeksomgeving. Omdat ik van 2000-2003 ook al met veel plezier bij CleanAir Techniek BV  in Woerden werkte en deze nieuwe functie mij op het lijf geschreven is, ben ik heel blij met deze nieuwe uitdaging.

Kort nog iets over mezelf: ik ben vader van 2 geweldige zonen, Jasper (17) en Milan (15), heb een leuke vriendin Véronique. Mijn hobby’s zijn wielrennen, fitness en ik ben een supporter van PSV Eindhoven!

« Ga terug naar Nieuws

Nieuwsbrief

Ik wil graag op de hoogte blijven van CleanAir by Baker nieuws. Voeg mijn mailadres toe aan de mailinglijst.

Thijs van den Dungen