Een terugblik en alvast vooruitkijken

Het eerste half jaar is alweer voorbij voor CleanAir by Baker. Een half jaar waarin veel opgepakt en gedaan is. Allereerst de gehele transitie naar een nieuwe organisatie; het onderdeel worden de Baker groep.Van de communicatie naar onze klanten en leveranciers toe, tot en met het ontwerpen van een compleet nieuwe huisstijl; het is allemaal voorbij gekomen. De eerste klant-events en seminars met een nieuwe naam zitten er op, het werd erg goed ontvangen door alle partijen! We hebben een verhaal te vertellen! Een goed en duidelijk verhaal. Ook in het eerste half jaar mochten we een nieuwe accountmanager verwelkomen; Hans van de Vis voor rayon West Nederland. En niet vergeten onze Service afdeling is opnieuw voor 3 jaar ISO gecertificeerd.

En dan nu op naar het tweede halfjaar. De focus is weer volledig gericht op de klant, het klantcontact en het samen vinden van een goede oplossing gebruik makend van onze Laminaire Flow producten. Onze engineeringsafdeling voorzien van de modernste software is druk bezig met het ontwerpen van klantgerichte toepassingen, onze productie, gekleed in de nieuwe frisse huisstijlkleuren, is op volle sterkte en er wordt door de gehele organisatie hard gewerkt aan het nog verder verbeteren van de door ons gemaakte installaties.

En last, but not least, hopen we u allemaal te mogen verwelkomen op onze CleanAir by Baker stand op de WOTS in hal 7 op stand A048! (van 2 t/m 5 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht).

Kortom; genoeg om naar uit te kijken en u maandelijks van op de hoogte te houden. Houdt ook onze website in de gaten voor al het nieuws en de ontwikkelingen.

« Ga terug naar Nieuws

Nieuwsbrief

Ik wil graag op de hoogte blijven van CleanAir by Baker nieuws. Voeg mijn mailadres toe aan de mailinglijst.

Agreement Baker