Vacature Service & Validatietechnicus

 • Several departments

 • Full Time

 • Date: 14th Mar 2022

 • Apply for this job

  Open application

  Introductie Clean Air by Baker

  Elke dag worden we geïnformeerd over belangrijke ontwikkelingen in de wetenschappelijke wereld. Ontwikkelingen die ons leven, onze gezondheid en onze leefomgeving beïnvloeden en verbeteren. Deze activiteiten die in gekwalificeerde Laboratoria door geoefende Wetenschappers worden uitgevoerd, vragen in veel gevallen om een beschermende omgeving voor zowel de Wetenschapper en het materiaal waarmee hij werkt. 

  Met het Team Clean Air by Baker ontwerpen en produceren we de gewenste oplossingen voor de Wetenschap. Onze specialistische en op ervaring gebaseerde aanpak maakt Clean Air by Baker uniek. Deze unieke positie willen wij continue versterken met geëngageerde nieuwe teamleden.

  Wil je onderdeel zijn van deze uitdagende en vooruitstrevende ontwikkelingen? 

  En heb je een goede dosis technische affiniteit en misschien zelfs wel ervaring in een wetenschappelijke omgeving? Kom dan ons Serviceteam versterken en lees verder in de gedetailleerde omschrijving.

  Wat verwachten wij van ons Service team?
  Je wordt lid van een team dat ervoor zorgt dat bij onze klanten op locatie de service werkzaamheden, reparaties en storingen, aan onze apparatuur, opgelost en uitgevoerd worden. Ons service team buiten werkt nauw samen met ons team op de binnendienst zodat een zo optimaal mogelijk resultaat voor onze klanten wordt gerealiseerd. Je bent het visite kaartje van de organisatie naar onze klanten. Clean Air by Baker, Baker Ruskinn en Baker streven naar langdurige relaties gebaseerd op kwaliteit, service en een persoonlijke relatie.

  Wat wordt jouw taak?
  Na een intern opleidingstraject en het behalen van je certificaat ga je de weg op met een gedegen kennis en ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van service werkzaamheden bij onze klanten in Nederland. Na overleg met onze werkvoorbereider spreek je dagelijks de werkzaamheden door. Je b
  estudeerd de opdracht door de van de klant ontvangen informatie, tekeningen en elektronische schema’s te lezen. Je checkt of de (standaard) reservematerialen in de auto aanwezig zijn of vult deze zo nodig aan. Daarna voer je op locatie de validatie volgens normeringen uit en stel je de bijbehorende rapportage op en koppel je deze terug naar de onze binnendienst. 

  Wat neem je mee?
  Wij zijn opzoek naar een enthousiaste zelfstandige en klantvriendelijke doorzetter met een MBO diploma Werktuigbouw en in het bezit van een rijbewijs B. Je bent in staat om oplossingsgericht te werken. 

  Het is belangrijk dat je :

  • Affiniteit hebt met Techniek en Wetenschap;
  • Een aantal jaren ervaring hebt in het “Service vak”;
  • Goed Nederlands spreekt;
  • Je een echte team-player bent.

  Wat hebben wij JOU te bieden?

  • Een fantastisch team van collega’s die je graag begeleiden;
  • Een aantrekkelijk salaris + incentiveregeling;
  • 27 vakantiedagen,13 ATV dagen, laptop en telefoon;
  • Diverse doorgroeimogelijkheden.

  Hopelijk mogen wij jouw sollicitatie binnenkort ontvangen. Stuur een motivatiebrief en CV naar 

  cnotmeijer@cleanair.eu.com. 

  Mocht je denken “Klinkt leuk maar toch niet mijn ding” dan mag je deze informatie natuurlijk delen met je netwerk.

  Dank je wel en misschien Tot Binnenkort.

  Apply for this job

  Working from home

  Because of Covid-19, our office staff of course also works at home. It might be that at some moments we are a bit less reachable by phone than you are used to from us. Please send us an e-mail: